Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi lucrari de reparatii pe strazile din Sibiu

I.D. Investiţii /

Primaria Sibiu a semnat contractul de lucrari pentru reabilitarea strazii 9 Mai. Aceasta este cea de-a patra strada din Orasul de Jos care intra in reabilitare in ultimul an, contractul avand finantare din fonduri structurale in cadrul Planului Integrat pentru Dezvoltare Urbana.

Executantul lucrarii va fi compania Sinecon SRL Sibiu, cu care municipalitatea a semnat un contract in valoare de 2,79 milioane lei, fara TVA.

Lucrarile includ reabilitarea retelelor de utilitati: reteaua de transport si reteaua de distributie de apa, dar si reteaua de canalizare si amenajarea unui sistem de canalizare pluviala separativa.

Carosabilul si trotuarelor vor fi de asemenea modernizate. Totodata, pe intreaga lungime a strazii cu sens unic vor fi amenajate locuri de parcare cu pavaj.

Termenul de executie al lucrarilor este de 18 luni, termenul de garantie oferit de constructor fiind de cinci ani.

In Sibiu se deruleaza in prezent lucrari pe 30 de strazi. Calea Poplacii se inchide total din data de 25 martie in vederea realizarii lucrarilor de reabilitare. De asemenea modernizarea cartierului Vasile Aron continua. Strada Iezer intra in reparatii de luni, 18 martie.

In 19 martie strada Crisanei se inchide pentru o zi pentru executia de lucrari la carosabil, iar in 23 martie strada Dr Stanca va fi inchisa.

Totodata urmeaza sa se realizeze lucrari pe strazile Tipografilor si Anton Pann.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional