Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi lucrari scoase la licitatie pentru Aeroportul Otopeni

I.D. Investiţii /

Noi lucrari scoase la licitatie pentru Aeroportul Otopeni

Operatorii economici vor putea depune pana la finele acestei luni ofertele pentru contractul de proiectare si executie lucrari de sistematizare a zonei de vest a terminalului plecari din cadrul aeroportului Otopeni.

Procedura de achizitie, prin cerere de oferte, a fost lansata joi, 10 mai, de catre beneficiarul proiectului CN Aeroporturi Bucuresti SA urmand ca lucrarile sa fie atribuite potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Valoarea estimata a contractului este de 7,17 milioane lei, putand sa ajunga pana la suma de 11,65 milioane lei in functie de lucrarile suplimentare ce se vor realiza.

Contractul prevede realizarea urmatoarelor obiective: bretele acces auto si platforma carosabila in fata terminalului plecari nou; bretele circulatie pentru acces si iesire; extindere sistem rutier la sase benzi si platforma carosabila din fata terminalului plecari, extindere parcare la terminal plecari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional