Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noii locatari se pot muta in cartierul Tineretului din Sibiu

I.D. Investiţii /

Infrastructura din cartierul sibian Tineretului a fost finalizata. Cartierul dispune in prezent de retele de utilitati si de o retea de strazi si alei care asigura accesul la cele peste 400 de loturi de teren din zona.

Suma totala alocata de municipalitatea Sibiu pentru viabilizarea acestui nou cartier, adica amenajarea retelelor si a drumurilor, a fost de peste 62 de milioane de lei.

Constructorul DPC a finalizat saptamana trecuta asternerea stratului de uzura pe strazile si aleile din cartier. Au fost asfaltate 11 strazi cu o suprafata totala de aproximativ 46.000 mp. Costul total al lucrarilor de asfaltare a fost de 10,84 milioane lei, fara TVA.

Mai sunt totusi in curs procedurile in vederea construirii unor podete in zona strazilor Berlin - Luxemburg, Londra - Viena si Deventer.

Totodata Primaria Sibiu a incheiat punererea in posesie a noilor locatari.

Terenurile au fost date in folosinta gratuita tinerilor pana in 35 de ani in urma unei proceduri stricte de selectie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional