Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Nord City Tower a trecut de 50% rata de inchiriere

I.D. Piaţa Imobiliară /

Nord City Tower, Bucuresti

Nord City Tower, Bucuresti

Nord City Tower a depasit pragul de 50% rata de ocupare. In primul trimestru din 2012 NCT se confrunta cu o rata de 18%, potrivit specialistului in servicii imobiliare DTZ Echinox.

Homeycomb este cel mai recent chirias al cladirii de birouri. Compania de home & deco va ocupa in totalitate etajul doi al NCT, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 900 mp.

Cristina Miu, commercial director al Homeycomb, a declarat:

"Suntem incantati de incheierea acestei tranzactii intrucat am gasit in Nord City Tower un spatiu optim pentru necesitatile noastre: o planificare eficienta a spatiului deschis, specificatii si facilitati de clasa A in termeni comerciali foarte flexibili."

Homeycomb este cel de-al patrulea chirias din ultimele 12 luni al NCT, dupa Tymbark, TBI Credit si Sodexo, acesta din urma operand cantina cladirii.

In prezent se poarta negocieri avansate pentru suprafete cuprinse intre 250 si 1.500 mp.

Cladirea de birouri Nord City Tower, aflata in zona de business din Pipera, a fost finalizata in anul 2007, iar in 2012 si 2013 a fost semnificativ renovata.

In urma unei investitii substantiale a proprietarului ING Bank Romania cladirea a trecut in ultimii doi ani printr-un amplu proces de modernizare menit sa ridice cladirea la standarde similare proiectelor de birouri din zona.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional