Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Nou contestatar la licitatia privind modernizarea Aeroportului Iasi

I.D. Investiţii /

Aeroportul Iasi

Aeroportul Iasi

Procedura de licitatie privind modernizarea Aeroportului a fost suspendata din nou, de data aceasta la cererea unei firme "de apartament". Societatea Licit Consult a depus la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor o contestatie la documentatia de atribuire a contractului de proiectare si executie a suprafeteilor de miscare aferente unei piste noi cu lungimea de 2400 m in R.A. Aeroportul Iasi.

Ca urmare, CNSC, a admis in data de 19 decembrie 2012 cererea de suspendare a procedurii de atribuire, urmand sa solutioneze cauza.

Conform informatiilor publice disponibile pe pagina firme.info, societatea Licit Consult este infiintata in 2012 si are 0 angajati.

Directorul General al Aeroportului Iasi, Domnul Marius Bodea, a declarat:

"Legislatia achizitiilor publice permite cu usurinta blocaje pe motive neintemeiate, permite disproportii - cum este cazul acesta in care firme marunte "de apartament" pot bloca proiecte de anvergura europeana.

Astfel de firme, dupa cum observati, au salariati 0, cifra de afaceri 0, active 0. In schimb au ca principal obiect de activitate contestarea procedurilor de achizitii publice. Consider ca astfel de actiuni reprezinta o bataie de joc la adresa iesenilor, a aeroportului si a participantilor ofertanti care au depus un efort considerabil sa se incadreze in cerintele legale specifice."

Pista aeroportului Iasi urmeaza sa fie data in folosinta in cursul anului 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional