Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Noua Casă", temă centrală la Târgul Imobiliar Naţional

V.B. Piaţa Imobiliară /

Ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) va fi inaugurată pe 24 aprilie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, având ca teme centrale programul "Noua Casă" (ce va înlocui "Prima Casă") şi scăderea drastică a dobânzilor la creditele în lei, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Reprezentanţii Târgului susţin că piaţa autohtonă oferă, în prezent, cele mai atractive condiţii pentru achiziţia unei locuinţe prin credit bancar, datorită scăderii dobânzilor la creditele în lei în anumite cazuri sub cele pentru împrumuturile în euro.

Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn, a declarat: "Este o oportunitate unică. Măsurile adoptate de Banca Naţională în ultimele şedinţe monetare au început să se resimtă la nivelul sistemului bancar, astfel că tot mai multe bănci oferă credite atractive şi mai ieftine în lei decât în valută. Sunt surse în piaţă care avertizează că nivelul dobânzilor ar putea să înceapă să crească din a doua parte a anului, ca urmare a creşterii inflaţiei".

Nivelul scăzut al dobânzilor la creditele în lei au făcut Programul "Prima Casă" (şi, în general, împrumuturile imobiliare) accesibile pentru mult mai mulţi clienţi, laolaltă cu preţurile competitive oferite de dezvoltatori.

În acest sens, organizatorii tIMOn au invitat dezvoltatori imobiliari şi bănci prezente pe piaţa locală, implicate în creditarea imobiliară, se mai arată în comunicat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional