Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Numarul tranzactiilor imobiliare a atins nivelul din 2008

A.D. Piaţa Imobiliară /

Numarul tranzactiilor imobiliare a atins nivelul din 2008

In pofida crizei financiare, numarul tranzactiilor imobiliare din Romania este in crestere de la an la an. Mai mult decat atat, in 2012 volumul tranzactiilor a atins nivelul anului de apogeu 2008, respectiv 705.000 de tranzactii si increstere cu aproximativ 60.000 fata de anul 2011, a precizat Nicolae Iancu, directorul Directiei de Publicitate Imobiliara din cadrul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).

Trendul ascendent pare sa continue si in acest an, avand in vedere ca doar in primele doua luni au fost inregistrate nu mai putin de 120.000 de tranzactii imobiliare la nivel. national.

In jur de 85% din tranzactiile imobiliare sunt efectuate de persoane fizice, iar restul de 15% de persoane juridice.

Numarul total de tranzactii imobiliare include pe langa contractele de vanzare - cumparare si procedurile de mostenire, precum si executarile silite. Acestea din urma au crescut ca pondere in ultimii ani, remarca domnul Iancu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional