Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O gura de oxigen pentru sistemul medical din Arad

I.D. Investiţii /

Contractul de proiectare si executie a sectiei TBC din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost atribuit.

Compania Tehnodomus este castigatoarea licitatiei desfasurate de Primaria Arad.

Investitia de 12,5 milioane lei va trece insa prin mai multe etape, astfel incat sansele ca lucrarile sa fie demarate in acest an sunt mici.

Antreprenorul stabilit este obligat sa finalizeze partea de proiectare in termen de 45 de zile urmand ca lucrarile sa fie realizate in termen de 36 de luni de la data aprobarii proiectului tehnic. Unitatea spitaliceasca va avea 112 paturi, din care 50 pentru

pneumologie, scrie www.raportuldeinvestitii.ro.

Aceasta noua investitie este adaugata lucrarilor de renovare si igienizare demarate de Consiliul Judetean in primavara - vara acestui an. Acestea au vizat varuirea coridoarelelor de acces de la subsol, etajele I-VI, inlocuirea usilor si glasvandurilor de lemn cu tamplarie termopan, la etajele 3, 4, 5, 6, inclusiv la scara de incendiu si, de asemenea, reparatii ale peretilor, plafonului si podelei.

Cu toate acestea, noua sectie TBC ramane cea mai semnificativa investitie realizata in Arad pe acest domeniu, in conditiile in care licitatia pentru extinderea, reabilitarea si modernizarea Unitatii de Primire Urgente - SMURD a fost organizata la finele lunii septembrie, fara sa fie publicat inca numele potentialului castigator.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional