Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O noua investitie in complexul "Lia Manoliu"

I.D. Investiţii /

O sala de sport multifunctionala va fi construita pe un teren aflat in incinta Complexului Sportiv National "Lia Manoliu" din Capitala.

In sedinta de ieri Guvernul a adoptat o hotarare prin care terenul, de 52.358 mp, este transmis in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) in scopul realizarii proiectului. Amplasamentul de afla la ora actuala in administrarea MECTS-ANST-Complexul Sportiv National "Lia Manoliu". Pana a ajunge in adminsitrarea CGMB terenul va trece din domeniul privat al statului in domeniul public al acestuia, iar din domeniul public al statului in domeniul public al municipilui Bucuresti.

Lucrarile la sala de sport vor demara in termen de un an, si vor fi incheiate in cel mult trei ani de la transmiterea terenului.

Finantarea proiectului va fi asigurata din bugetul propriu al Municipiului Bucuresti, existand posibilitatea de a se apela si la alte surse.

CGMB va asigura gratuitatea pentru desfasurarea de competitii internationale desfasurate de federatiile sportive nationale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional