Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O noua investitie va fi dezvoltata in Parcul Industrial Ploiesti

I.D. Investiţii /

Societatea Paulus este interesata sa achizitioneze un teren de 13.500 m pe platforma Parcului Industrial Ploiesti in scopul dezvoltarii unei investitii imobiliar.

Consiliul Judetean Prahova, singurul actionar in cadrul Parcului Industrial Ploiesti, a aprobat in ultima sedinta de consiliu, din 25 februarie, demararea procedurilor pentru vanzarea terenului.

Investitia consta in executia de unui sediu administrativ si de depozitare, spatii de birouri, parcari auto, spatii verzi etc.

S.C. Paulus S.R.L. activeaza in domeniul, antreprizei, instalatiilor termice , sanitare , ventilatii , electrice si climatizare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional