Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O noua licitatie va fi lansata pentru reabilitarea sitului Postei Rat din Turda

I.D. Investiţii /

Licitatia pentru reabilitarea sitului poluat istoric Posta Rat din Turda, judetul Cluj, a fost anulata printr-o decizie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor emisa la data de 13 iunie 2012.

In cadrul procedurii de atribuire a fost depusa o contestatie de catre compania Nicora Group prin care aceasta cerea anularea caietului de sarcini si refacerea documentatiei de atribuire astfel incat aceasta sa permita respectarea mediului concurential si principiul celei mai bune oferte tehnice, calitative si financiare. Aceasta solicitare a fost admisa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Licitatia pentru atribuirea contractului de reabilitare a depozitului de deseuri periculoase UCT a fost lansata la data de 23 martie 2012, investitia fiind estimata la suma de 70,91 milioane lei fara TVA.

Proiectul beneficiaza de finantare prin fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Mediu 2007-2013, Axa prioritara 2 "Managementul deseurilor, reabilitarea siturilor poluate istoric".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional