Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O platforma industriala va fi creata la Slobozia

I.D. Investiţii /

Primaria Slobozia va primi o asistenta financiara in valoare de 5,42 milioane lei pentru amenajarea unei platforme industriale. Contractul de finantare prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-poli urbani de crestere" a fost semnat ieri, 7 iunie.

Valoarea totala a investitiei este de 17,42 milioane lei, din care 13,22 milioane de lei reprezinta valoarea totala eligibila.

Implementarea proiectului vizeaza realizarea utilitatilor complete pentru viitoarea platforma industriala pentru IMM-uri in municipiul Slobozia, ce se va intinde pe o suprafata de 15 hectare. Aceasta este o investitie de tip greenfield, ce are ca scop dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului in judetul Ialomita, precum si crearea de locuri de munca.

Durata de implementare a investitiei este de 14 luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional