Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Obiectivul primariei Lugoj: reabilitarea termica a blocurilor

C.T. Investiţii /

Obiectivul primariei Lugoj: reabilitarea termica a blocurilor

Un prim obiectiv al Primariei Municipiului Lugoj in acest an il reprezinta reabilitarea termică a blocurilor. Primarul Municipiului Lugoj, Francisc Boldea a prezentat, in cadrul conferintei de presa, necesarul financiar pentru principalele investitii care se vor realiza in anul 2013. Pentru reabilitarea termica a blocurilor este necesara completarea cu 4,5 milioane dintr-un total de 8 milioane ce revin Consiliului Local Municipal Lugoj ca parte de cofinantare. In cadrul proiectului vor fi reabilitate 84 de blocuri.

Un alt obiectiv investitional presupune reabilitarea drumurilor asfaltate, pavate si pietruite pe 40 de strazi din municipiu dupa efectuarea bransamentelor la reteaua de apa si canalizare. Pentru aceasta este necesara completarea cu 9 milioane lei dintr-un total de 14 milioane lei a sumei necesare.

Pe langa acestea, se doreste reabilitarea pietei agroalimentare "George Cosbuc" . In acest caz, este necesara completarea cu 2,25 milioane dintr-un total de 5 milioane a sumei pentru aceasta investitie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional