Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oferte de primăvară în imobiliare

F. A. Piaţa Imobiliară /

Adama propune apartamente de 3 camere cu bucătărie mobilată şi echipată în Edenia cu preţul de 96.600 (TVA inclus) şi apartamente cu 2 camere pornind de la 73.900 +tva în Evocasa Armonia. Ofertele sunt valabile până la 31 aprilie.

Doamna Ghica Plaza oferă locuinţe de la 65.797 euro + tva 5% pentru o garsonieră, 79.300 euro + tva 5% pentru un apartament de 2 camere, 99.850 euro + tva 19% pentru 3 camere şi 152.507 euro + tva 19% pentru un apartament de 4 camere. Promoţia este valabilă până la sfârşitul lunii martie.

Vitan Platinum Towers vine cu oferte pentru apartamentele cu 3 şi 4 camere. La aceste apartamente primii 5 cumpărători primesc cadou o bucătărie complet mobilată şi utilată. Cei interesaţi pot beneficia de promoţie până la sfârşitul lunii martie.

Pentru cei care doresc un apartament într-un proiect de lux, Monte Carlo Palace are oferte de la 100.000 de euro pentru o garsonieră de 46 mp utili mobilată şi utilată complet.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional