Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ofertele pentru conservarea imobilelor Administratiei Fondului Imobiliar vor fi reevaluate

I.D. Investiţii /

Administratia Fondului Imobiliar va reevalua ofertele depuse pentru lucrari de conservare a imobilelor aflate in administratia sa.

Contestatia depusa de societatea Columna R1 a fost admisa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Acesta a dispus anularea raportului procedurii de atribuire si comunicarile privind rezultatul procedurii. De asemenea CNSC a dispus reevaluarea ofertelor.

Contractul cuprinde lucrari de: reparatii curente, remediere a accidentelor, punere in siguranta pana la consolidare, intretinere la constructii si instalatii.

Valoarea totala a investitiei se ridica la suma 16,93 milioane lei. Criteriul de atribuire care va fi aplicat va fi "pretul cel mai scazut".

Licitatia a fost lansata la data de 31 octombrie 2012.

Aceasta a fost a doua licitatie lansata dupa ce prima a foist anulata la inceputul lunii octombrie 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional