Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ofertele pentru reabilitarea Caminului Internat din Dealu Mare nu vor fi reevaluate

I.D. Investiţii /

Consiliul Local Malu Mare nu va emite o noua decizie de atribuire in cadrul procedurii de achizitie organizate pentru contractarea lucrarilor de reabilitare a Caminului Internat din localitatea Malu Mare, judetul Dolj.

Potrivit deciziei emise de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor la data de 30 decembrie 2011, contestatia societatii Isihia Impex a fost respinsa ca nefondata.

Prin plangerea depusa contestatara solicita reanalizarea ofertei sale si luarea unei noi decizii cu privire la castigatorul procedurii.

Procedura de achizitie publica pentru reabilitarea Caminului Internat a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice la data de 20 septembrie 2011. S-a organizat o procedura de atribuire offline prin "cerere de oferta".

Estimativ contractul a fost evaluat la suma de 2,39 milioane lei fara TVA. Proiectul este finantat din fonduri europene prin "Programul Operational Regional".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional