Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ofertele pentru studiile la aeroportul Cluj au fost deschise

I.D. Investiţii /

Aeroportul Cluj-Napoca

Aeroportul Cluj-Napoca

Compania Aeroportul International Cluj-Napoca a deschis ofertele depuse in cadrul procedurii de atribuire a contractului pentru realizarea studiilor pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la aeroportul Cluj-Napoca. Sedinta de deschidere a ofertelor a avut loc in 25 februarie 2013.

In cadrul procedurii de achizitie publica au fost depuse trei oferte, dupa cum urmeaza:

- SC Tractebel Engineering SA (Romania) - valoare oferta 5,36 milioane lei +TVA;

- SC Aecom Ingenieria SRL (Romania) - valoare oferta 6,312 milioane lei +TVA;

- asocierea formata din SC Airport Management&Constructions SRL (Romania) - Societa per Azioni Esercizi Aeroportuari (Italia) - SC Pool Engineering SRL (Italia) - SC SMA Construct SRL (Romania) - valoare oferta 7,14 milioane lei +TVA.

Valoarea estimata a studiilor pentru dezvoltarea infrastructurii de transport inter modal este de aproximativ 7,88 milioane lei fara TVA. Proiectul este cofinantat de catre Uniunea Europeana prin programul TEN-T si de catre Consiliul Judetean Cluj.

Obiectivul proiectului consta in elaborarea unui set de studii necesare pentru proiectarea si dimensionarea unui sistem de transport intermodal, sistem menit sa identifice modalitatile optime de interconectare a transportului aerian cu cel rutier si feroviar.

Comisia de evaluare urmeaza sa procedeze la verificarea si evaluarea ofertelor prin care se va stabili operatorul economic caruia i se va atribui contractul. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu, a declarat:

"Faptul ca licitatia noastra a trezit interesul acestor operatori economici este de bun augur intrucat creeaza premisele necesare derularii in bune conditii a intregului proiect. In acest fel, marcam un nou pas inainte in demersul mult mai larg de dezvoltare a acestei Porti Aeriene a Transilvaniei, reusind sa cream un sistem echilibrat de moduri de transport bazat pe avantajele competitive ale fiecarui mod de transport - feroviar, aerian, terestru sau maritim."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional