Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Olandezii extind digul de larg al portului Constanta

C.T. Investiţii /

portul Constanta vazut din spatiu

portul Constanta vazut din spatiu

Comisia de licitatie din cadrul Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" Constanta a atribuit contractul pentru realizare obiectivului de investitii "Finalizarea digului de larg in Portul Constanta".

Lucrarile de executie pentru extinderea digului au fost atribuite companiei Van Oord Dredging and Marine Contractors din Olanda, iar castigatorul contractului privind serviciile de consultanta si de supervizare a fost desemnat Haskoning DHV Nederland BV.

Obiectivul de investitii "Finalizarea digului de larg in Portul Constanta" are ca scop extinderea cu 1.050 m a digului existent. Valoarea totala estimata a proiectului este de peste 642 milioane lei. Aceasta estimare include executia lucrarilor, consultanta specializata si alte cheltuieli, conform devizului general.

Finantarea este realizata cu fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional