Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oprescu este multumit de evolutia programului de reabilitare a scolilor

I.D. Investiţii /

Oprescu este multumit de evolutia programului de reabilitare a scolilor

rimaria Municipiului Bucuresti a reabilitat in patru ani 65 de scoli si inca 25 de unitati de invatamant prin programul de reabilitare a infrastructrii educationale, finantat de Banca Europeana de Investitii.

"Sunt multumit de evolutia intregului program de reabilitare a scolilor [...] in conditiile in care in 2008, cand am preluat mandatul erau reabilitate doar doua scoli si acelea fara acoperis. Sper ca la sfarsitul anului, toate cele 102 scoli sa fie finalizate", a declarat Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

Primarul General a vizitat ieri, 23 aprilie, scoala 115 din Capitala (cunoscuta sub denumirea de Scoala de Fete), care a fost reabilitata de Primaria Municipiului Bucuresti, prin programul finantat de Banca Europeana de Investitii.

Valoarea totala a contractului de constructii si montaj s-a ridicat la suma de 920.000 euro, iar pentru dotarea cu mobilier a fost alocata suma de 79.200 euro, precizeaza un comunicat al Primariei Capitalei.

Lucrarile de consolidare au fost demarate in anul 2009, cladirea fiind reabilitata acum pentru prima oara in ultimii 100 de ani. Pe langa lucrarile de consolidare, au fost realizate lucrari de extindere a spatiilor existente prin mansardarea cladirii, au fost refacute in totalitate finisajele interioare si exterioare. De asemenea, scoala a fost dotata cu un sisteme de securitate si retea de voce-date.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional