Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Centrul de scleroza multipla va fi inaugurat luna viitoare

I.D. Investiţii /

Lucrarile de reabiliare a centrului pentru persoane cu scleroza multipla din municipiul Oradea au depasit graficul de executie, avansand intr-un ritm mai alert decat era prevazut. Executia a inceput in luna agugust 2011 si se va incheiata luna viitoare. Dupa finalizarea lucrarilor se va trece la dotarea imobilului.

Valoarea totala a proiectului se ridica la 3 milioane lei, iar valoarea asistentei nerambursabile solicitate prin Programul Operational Regional este de 2,4 milioane lei.

Obiectivele proiectului consta in reabilitarea si modernizarea spatiilor de la parter si etaj (904 .19 mp) a cladirii, in cresterea gradului de accesibilitate in aceste spatii, asigurarea unei game variate de servicii pentru a ajuta persoanele in dificultate, dar si dotarea cu aparatele necesare recuperarii, precum si cu echipamente de calcul IT.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional