Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Consolidare structurii de rezistenta de la centrul pentru persoane cu scleroza multipla este aproape finalizata

I.D. Investiţii /

Oradea: Consolidare structurii de rezistenta de la centrul pentru persoane cu scleroza multipla este aproape finalizata

Lucrarile de rezistenta de la Centrul de zi pentru persoane cu scleroza multipla din Oradea sunt finalizate in proportie de 94,13%, anunta un comunicat al municipalitatii.

Faza de executie a lucrarii a inceput in luna iulie 2011, pana acum fiind realizate si 89,63% din lucrarile de demolari, 19,72% din lucrarile de arhitectura si 88,31% din serviciile de procurare materiale retele termoficare. in acest prim trimestru parametrii calitativi si cantitativi au fost respectati de catre antreprenor.

Proiectul se ridica la valoarea totala de 3 milioane lei, asistenta nerambursabila insumnad 2,4 milioane lei. Investitia este partial finantata prin Programul Operational Regional Axa 3 Domeniul Major de Interventie 3.2 - Infrastructura sociala.

Lucrarile cuprinse in proiect sunt reabilitarea şi modernizarea pe o perioada de 12 luni a unei suprafeţe de 904,19 mp, reprezentand spaţii de la parter şi etaj, menite a transforma aceasta cladire intr-un modern centru, adaptat persoanelor cu dizabilitaţi. Totodata centrul va fi dotat cu aparate necesare recuperarii pentru pastrarea restantului funcţional, precum şi echipamente de calcul IT.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, intre martie 2011-martie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional