Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Dezbatere publica pentru refacerea Pietei Rogerius

I.D. Investiţii /

Primaria Oradea a semnat cu firma S.C. Poliart S.R.L. contractul pentru realizarea proiectului tehnic pentru refacerea Complexului Comercial Piata Rogerius. Valoarea contractului este de 50.000 euro.

"Urmeaza ca in 45 de zile, respectiv pe data de 15 aprilie, firma Poliart sa ne predea documentatia completa. Totodata, joi, 14 martie, la Oraselul Copiilor va avea loc de la ora 17:00 o dezbatere publica cu privire la etapele de modernizare a Pietei Rogerius, dezbatere la care sunt asteptati toti cei interesati", a spus Ilie Bolojan, primarul Oradiei.

"Dupa predarea proiectului tehnic, lucrarile de executie estimate la 4,7 milioane euro vor fi scoase la licitatie. Speram ca in cursul verii sa putem adjudeca lucrarile, iar in toamna sa incepem executia, urmand ca in termen de 18 luni, lucrarile sa fie finalizate", a completat primarul.

Arhitectul Daniel Tivadar, reprezentant al firmei Poliar a precizat: "Prin lucrarea noastra, noi incercam sa aducem un plus de calitate investitiei care va urma. Spatiile rezultate, care vor fi puse la dispozitia comerciantilor, vor fi mult mai mari si mai generoase decat cele actuale. Lucrarile vor incepe din spatele pietei, dinspre str. Pascal, unde vom realiza un prim tronson, ce va sta la dispozitia comerciantilor ca spatiu de vanzare a produselor".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional