Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: Programul de reabilitare termica avanseaza, incet, dar avanseaza

I.D. Investiţii /

Oradea a avut parte de 14 blocuri de locuinte reabilitate termic in anul 2011. Lucrarile de anvelopare a altor patru blocuri se afla in curs de desfasurare urmand sa fie receptionate in primul trimestru al acestui an.

Numarul total de blocuri reabilitate termic in municipiul Oradea pana la finele anului 2011 este de 32 din care fac parte 341 de apartamente cu o suprafata utila totala de 19 460,01 mp, potrivit unui comunicat al municipalitatii.

Valoarea totala a investitiei pentru cele 18 blocuri insumeaza 2,24 milioane lei. Pentru realizarea lucrarilor Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a contribuit cu suma de 1,1 milioane lei, cota parte a Consiliului Local Oradea fiind de 672.643 lei, iar cea a Asociatiei de Proprietari de 448.430 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional