Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: S-a incheiat licitatia pentru reabilitarea retelelor termice

I.D. Investiţii /

Licitatia pentru reabilitarea retelelor de termoficare din Oradea pe o lungime de 17 km a fost incheiata, a anuntat Ilie Bolojan, primarul Oradiei.

"Este una dintre cele mai mari licitatii organizate pana acum. Valoarea acesteia este de 65 milioane lei. Urmeaza ca in data 14 martie sa anuntam castigatorul", a spus primarul.

In ceea ce priveste licitatia pentru construirea unei noi centrale termice, documentatia a fost deja finalizata. Valoarea centralei va ajunge la 53 milioane euro.

"Speram ca in aceasta vara sa putem face adjudecarea, iar in iarna 2014 - 2015 sa putem functiona cu o noua centrala. Momentan, am demarat operatiunile de prelungire a autorizatiei de functionare a vechiului CET, autorizatie care expira la finalul acestui an", a spus Ilie Bolojan.

Licitatia pentru asistenta tehnica va fi realuata luni, 11 martie, valoarea estimata a contractului fiinde de 1,2 milioane euro. Initial valoarea estimata a fost de 900.000 euro, dar nu s-a prezentat nici o firma, considerandu-se ca asistenta tehnica nu poate fi asigurata in cadrul acestei sume.

"Un lucru foarte important este ca am primit acceptul Ministerului Fondurilor Europene pentru ca banii economisiti sa ii putem folosi pentru inlocuirea retelelor din municipiul Oradea", a completat primarul Ilie Bolojan.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional