Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oradea: S-a semnat contractul pentru reabilitarea Sinagogii Zion

I.D. Investiţii /

Sinagoga Zion din Oradea

Sinagoga Zion din Oradea

Contractul de finantare pentru reabilitarea Sinagogii Zion din Oradea a fost semnat ieri. Lucrarile sunt incluse in proiectul "Promovarea turismului religios prin valorificarea patrimoniului comunitaţilor evreiesti din Oradea - Debrecen".

Investitia este finantata prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania (2007-2013). Proiectul a fost depus de Primaria Oradea in parteneriat cu Comunitatea Evreilor din Debrecen.

In cadrul proiectului Primariei Oradea i-a revenit suma de 1,56 milioane euro, iar Comunitatii Evreiesti din Debrecen 326.298 euro.

Lucrarile si interventiile care se vor efectuata vor viza restaurarea, consolidarea, conservarea si reconversia functionala a acesteia. Noua functiune propusa pentru Sinagoga neologa Zion este de sala multifunctionala (de conferinte, concerte, expozitii, lansari de carte etc.), in paralel, in incinta ei fiind amenajat si un punct de informare turistica.

Durata de implementare este 1 decembrie 2012 - 31 mai 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional