Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Orasul Ocna Mures va avea iesire la autostrada Sebes-Turda

I.D. Investiţii /

Guvernul Romaniei a acceptat includerea nodului rutier din zona localitatii Decea in proiectul autostrazii Sebes-Turda in urma solicitarii depuse de Consiliul Judetean Alba si primaria Ocna Mures.

Nodul rutier de la km 53 de la Decea reprezinta o necesitate majora pentru intreaga zona Ocna Mures, au precizat reprezentantii celor doua autoritati locale in cadrul scrisorii adresate Guvernului.

Legatura cu autostrada ar reprezenta un punct strategic pentru parcul industrial si pentru terminalul de containere ce urmeaza sa fie construite in Ocna Mures. Nodul va avea totodata efecte pozitive asupra dezvoltatii economice, nivelului de trai al populatiei si asupra dezvoltarii infrastructurii rutiere in zona Ocna-Mures - Targu Mures.

Nodul rutier de la Decea este singura legatura intre autostrada si DN1, intre municipiile Aiud si Turda, fiind amplasat chiar la mijlocul distantei dintre cel;e doua orase.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional