Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem şi un teren din Matei Millo, scoase la vânzare de Telekom

E.D. Piaţa Imobiliară /

elekom Romania Communications scoate la vânzare trei proprietăţi din centrul Bucureştiului, respectiv Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem şi proprietatea din strada Matei Millo, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăţi imobiliare, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

Preţul de pornire al proprietăţilor este de 21,6 milioane euro, reprezentanţii companiei precizând că valoarea de piaţă a pachetului este la nivelul altor proprietăţi similare ca dimensiune şi relevanţă şi a fost stabilită de evaluatori independenţi.

Tranzacţia va fi derulată prin intermediul unei licitaţii, iar câştigătorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasă ofertă atât în ceea ce priveşte preţul, cât şi alte condiţii relevante în context.

Pentru a participa în licitaţie, entităţile interesate trebuie să furnizeze o scrisoare de garanţie şi să depună ofertele până la data de 20 octombrie 2014. Pentru Palatul Telefoanelor, Telekom Romania Communications va urma toţi paşii juridici prevăzuţi de legislaţia în vigoare privind monumentele istorice.

"Strategia noastră imobiliară este în linie cu scopul nostru de a deveni furnizorul convergent numărul 1 de servicii de telecom si divertisment din România. Aceasta presupune să ne concentrăm atenţia asupra activităţilor noastre principale şi să capitalizăm activele din zone secundare, inclusiv portofoliul imobiliar", a afirmat Andreas Grünewald, Director Executiv Managementul Aprovizionării, Telekom Romania Group.

Palatul Telefoanelor este construit în stilul art deco şi are un teren de 1.893 mp şi o suprafaţă totală construită la sol de 1.702 mp. Proprietatea Tandem are un teren de 5.039 mp şi o suprafaţă totală construită la sol 2.030 mp, în timp ce proprietatea Matei Millo are un teren de 1.783 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional