Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Pana in 2016 toate strazile Capitalei vor avea apa si canalizare

I.D. Investiţii /

Sorin Oprescu, primar general al Capitalei

Sorin Oprescu, primar general al Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti si-a propus in noul an sa aduca retele de apa si canalizare in cartierele Petricani si Henri Coanda din Capitala.

Lucrarile in cartierul Petricani, sectorul 2, se vor executa incepand cu primavara acestui an si vor cuprinde 29 de strazi, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Pentru aceasta zona au fost analizate mai multe modalitati de rezolvare a asigurarii utilitatilor publice, zona fiind depresionara si cu intinse suprafete de teren retrocedate.

La finele anului 2011 au fost demarate procedurile de licitatie pentru atribuirea lucrarilor de executie constand in devierea a doua artere de apa Dn 1000 de pe strada Paroseni pe sos. Petricani, lucrare ce va permite ulterior executia retelelor de alimentare cu apa si canalizare.

In cartierul de locuinte ANL Henri Coanda se va realiza asigurarea dotarii cu retele de alimentare cu apa, canalizare, iluminat si drumuri publice pentru o suprafata de 109,34 Ha si un numar de circa 5.000 locuitori.

Totodata, se vor realiza lucrari pe 20 de strazi neechipate cu retele publice de alimentare cu apa si canalizare si care constituie cazuri izolate in zonele lor (in toate sectoarele Bucurestiului).

Daca investiile vor continua pana la finalul anului 2016, va fi asigurata dotarea cu utilitati publice (apa, canalizare) a tuturor utilizatorilor din Municipiul Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional