Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Pana la 60 de blocuri din Ramnicu Valcea ar putea fi reabilitate termic

A.D. Investiţii /

Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea

Primaria Municipiului Ramnicu Valcea isi propune sa reabiliteze termic 40-60 de blocuri utilizand fonduri europene atrase prin Programul Operational Regional.

In opinia primarului Emilian Francu, acest program nu numai ca va duce la scaderea cheltuielilor de intretinere si la cresterea confortului in apartamente, dar va genera si un numar insemnat de locuri de munca.

In cadrul acestui program, finantarea de la Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si de la bugetul de stat este de 60% din valoarea eligibila a lucrarilor, contributia asociatiei de proprietari este stabilita in functie de veniturile a peste 50% din familiile componente (sub 150 euro pe membru de familie - 10%; intre 150 - 350 euro pe membru de familie - 20%; intre 350 - 500 euro pe membru de familie - 30%), iar restul va fi asigurat de bugetul local.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional