Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Parc de agrement viticol amenajat la Dragasani

I.D. Investiţii /

Primaria Dragasani din judetul Valcea este beneficiara unei finantari nerambursabile in valoare de 4,35 milioane lei acordate prin Programul Operational Regional.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intermediar pentru POR a semnat ieri, 9 mai, contractul de finantare pentru creearea unui parc de agrement in scopul cresterii numarului de turisti care aleg Dragasaniul ca destinatie viticola. Valoarea totala a proiectului se ridica la suma de 12,07 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Parcul va include un teatru de vara cu o capacitate de 400 de locuri, un bazin de inot cu o capacitate de 300 persoane si o terasa acoperita.

In cadrul Programului Operational Regional, Primaria Municipiului Dragasani implementeaza alte sapte contracte. Doua dintre acestea fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana si cuprind modernizarea infrastructurii fizice a serviciilor sociale in municipiul Dragasani si reabilitarea muzeului viei si vinului.

Alte cinci contracte, in valoare totala de peste 39 milioane lei, se afla in implementare in Dragasani, acoperind investitii in infrastructura rutiera (Ocolirea Municipiului Dragasani), servicii sociale si de sanatate (dezvoltarea ambulatoriului Spitalului Municipal din Dragasani si Centrului de Recuperare Neuromotorie de tip ambulatoriu) si investitii in infrastructura educationala (Colegiul National "Gib Mihaiescu" si scoala "Tudor Vladimirescu").

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional