Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Parc pentru sporturi cu motor construit la Targu-Mures

I.D. Investiţii /

Parc pentru sporturi cu motor construit la Targu-Mures

Un parc auto pentru sporturi cu motor este construit in orasul Targu-Mures, judetul Mures. Pana in prezent lucrarile sunt executate in proportie de 34% si corespund graficului de realizare prestabilit.

Valoarea totala a investitiei se ridica la 55,88 milioane lei. Din aceasta suma valoarea finantarii prin Programul Operational Regional, axa prioritara 5 "Dezvoltare durabila si promovarea turismului" este de 20,52 milioane lei. Beneficiarul investitiei Consiliul Judetean Mures va aduce o contributie financiara la proiect de 26,52 milioane lei.

Lucrarile sunt executate de CEA, Italia in asociere cu Kasim Emaka si Morani Impex, Romania iar asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor este asigurata de Irimat Cons.

In cadrul unei vizite efectuate vineri, 31 august, pe santierul investitiei, presedintele Consiliul Judetean Mures, Ciprian Dobre, a sesizat absenta locurilor de parcare din proiect si a propus gasirea unei solutii in acest sens. Totodata, Ciprian Dobre a propus modularea circuitului de 3505 m pe o lungime mult mai mica de 800-1000 m.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional