Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Parcul West Gate va cuprinde patru cladiri de birouri pana la finele verii

I.D. Investiţii /

Parcul West Gate va cuprinde patru cladiri de birouri pana la finele verii

Genesis Development a inchiriat complet primele trei cladiri din parcul de afaceri West Gate amplasat in Bucuresti, a patra cladire cu o suprafata de 15.400 mp urmand sa fie finalizata in aceasta vara, potrivit un comunicat remis de consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle.

Totodata, se afla in derulare lucrarile de constructie pentru a 5-a cladire de birouri, care este programata pentru livrare in decembrie 2012.

Dezvoltatorii parcului de afaceri intentioneaza livrarea a 125.000 mp de spatii moderne de birouri intr-un concept multifunctional, care include noua cladiri de birouri in forma de "H" (avand cate sase etaje si o suprafata a etajului curent de cca 2.400 mp), un hotel, o galerie comerciala, un centru de fitness şi spa, un complex rezidential si un teren de tenis.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional