Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"ParkLake Plaza" se deschide la sfarsitul lui 2013

A.D. Piaţa Imobiliară /

"ParkLake Plaza" se deschide la sfarsitul lui 2013

Centrul comercial "ParkLake Plaza", din cartierul bucurestean Titan se va deschidein trimestrul al IV-lea din 2013. Valoarea investitiei realizate de grupul irlandez de investitii "Caelum Development" se situeaza la 250 milioane euro.

"Pana acum am semnat contracte si pre-contracte de inchiriere in procent de aproximativ 50% din spatiul disponibil si ne aflam in negocieri avansate, contracte, pentru inca 20%", a precizat doamna Cristina Dumitrache, asociat, director departament Retail Centre Comerciale in cadrul "Cushman & Wakefield", agentul exclusiv de inchiriere al proiectului "ParkLake Plaza".

Noul centru comercial va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 67.000 mp, suprafata ce va fi distribuita pe subsol (inclusiv hypermarket de 15.500 mp), parter, etaj, iar la ultimul nivel va fi un un cinematograf multiplexul. In total vor fi in jur de 200 de magazine precum si aproximativ 3.000 mp destinati zonelor de luat masa, restaurantelor, cafenelelor si unitatilor tip fast-food acestea insumand in total peste 20 de unitati. Centrul va beneficia de o parcare subterana de 2.300 de locuri. In plus, proiectul va include si 10 terenuri de tenis si fotbal, precum si un loc de joaca pentru copii, adauga doamna Cristina Dumitrache .

"Caelum Development" este investitor, dezvoltator, manager si promotor al proiectelor incluse in propriul portofoliu. Compania a realizat pana acum 8 centre comerciale in Polonia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional