Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Parteneriat în avanpremieră la relansarea pieţei imobiliare

F. A. Piaţa Imobiliară /

În perspectiva relansării activităţii pe piaţa imobiliară, KIWI Finance a încheiat un parteneriat cu portalul imobiliar TopEstate, pentru a putea oferi potenţialilor clienţi suportul financiar de care au nevoie, se arată într-un comunicat remis azi Agenţiei Agerpres.

"Parteneriatul KIWI Finance -TopEstate Imobiliare vine într-un moment în care majoritatea celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe resimt nevoia unui sfat profesionist şi a unor informaţii rezultate în urma unor comparaţii. Consultanţii KIWI vor fi astfel la dispoziţia potenţialilor clienţi ai portalului imobiliar, oferindu-le soluţii în acord cu nevoile fiecăruia. Obiectivul nostru este acela de a fi acolo unde oamenii au nevoie de noi", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional