Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Patrimoniul istoric al Zalaului restaurat cu fonduri europene

I.D. Investiţii /

Centrul de Cultura si Arta Salaj va fi receptionat maine, 29 mai 2012. Lucrarile de reabilitare si restaurare a celor trei cladiri de patrimoniu sunt finalizate, iar in perioada imediat urmatoare se va finaliza achizitia de echipamente, dotari si mobilier.

Proiectul, in valoare totala de 25,42 milioane de lei, beneficiaza de o finantare nerambursabila prin Programul Operational Regional in valoare de 17,74 milioane lei.

Suprafata restaurata a obiectivelor de patrimoniu cu potential turistic vizate de proiect este de 9.963 mp, din care 6.533 mp suprafata desfasurata si 3.430 mp suprafata fatade. La acestea, se adauga 6.170 mp de amenajari peisagere. Astfel, va creste numarul de vizitatori cu 1965, iar sezonul turistic va fi extins cu cel putin trei luni pe an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional