Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Patru loturi de teren sunt scoase la vanzare in Plopeni Industrial Parc

A.D. Piaţa Imobiliară /

Consiliul Judetean Prahova intentioneaza sa vanda 4 loturi de teren in Plopeni Industrial Parc. Acestea au o suprafata cumulata de 13.200 mp, incluzand si aproximativ 300 mp de constructii (magazii, adaposturi etc.).

Cel mai mare lot are o suprafata de aproape 7.800 mp, iar cel mai mic 23 mp. Celelalte doua loturi ramase au aproximativ 1.850 mp, respectiv 3.560 mp.

Pretul urmeaza sa fie stabilit dupa ce loturile vor fi evaluate de experti.

CJ Prahova, unicul actionar al parcului industrial, a decis scoaterea la vanzare a loturilor in lipsa unor potentiali chiriasi. Pastrarea terenurilor si a cladirilor aferente in proprietatea societatii care administreaza parcul ar aduce in continuare costuri mari legate de paza si lucrari de conservare, argumenteaza reprezentantii CJ Prahova.

Plopeni Industrial Parc este situat pe drumul judetean Ploiesti-Slanic, la o distanta de aproximativ 15 km de municipiul Ploiesti. In total, parcul industrial dispune de o suprafata de 36,5 hectare.

CJ Prahova a suplimentat recent bugetul de investitii in parcul industrial pentru a cuprinde noi obiective cu o valoare cumulata de peste 760.000 de euro, fara TVA. Acestea vor fi orientate spre repararea si modernizarea cladirilor existente, a retelei de gaze si a unui drum de acces.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional