Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PENTRU 14,3 MILIOANE EUROPapalekas a cumpărat terenuri de 30.000 mp în Pipera

V.B. Piaţa Imobiliară /

Globalworth Real Estate Investments, compania de investiţii imobiliare controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a cumpărat mai multe terenuri în cartierul bucureştean Pipera, cu o suprafaţă de 30 de mii de metri pătraţi, în apropierea proiectului Upground pe care îl deţine, investiţia fiind de 14,3 milioane euro, anunţă un comunicat publicat pe site-ul firmei.

Terenurile sunt situate între bulevardul Dimitrie Pompeiu şi strada George Constantinescu şi în apropierea staţiei de metrou Pipera. Compania va dezvolta acolo un proiect mixt, cu destinaţie de birouri şi de retail.

Recent, Globalworth a cumpărat sau răscumpărat o serie de proprietăţi, precum: Upground, Tower Center International sau sediul Porsche România din zona Floreasca-Barbu Văcărescu, unde dezvoltă imobilul de birouri Bucharest One.

Compania, listată la Londra (LSE), deţine 8 proprietăţi în Capitală (funcţionale sau în dezvoltare) şi alta în Timişoara. Costul de achiziţie al acestor proiecte a fost de 358 milioane euro, iar valoarea la finalizare se va cifra la 634,4 milioane euro. Profitul operaţional anual estimat al portofoliului la finalizare este de 24,6 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional