Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Peste 150.000 mp inchiriati in Bucuresti anul trecut

I.D. Piaţa Imobiliară /

Peste 150.000 mp inchiriati in Bucuresti anul trecut

Volumul net al inchirierilor de spatii de birouri din Bucuresti a insumat 154.000 mp in decursul anului trecut. Cele mai multe tranzactii s-au concretizat in trimestrul al doilea al anului, potrivit consultantului imobiliar DTZ Echinox.

In cladirile de birouri din Bucuresti durata medie a unui contract este de 3-5 ani. In functie de suprafata inchiriata, de perioada contractului sau de faza in care a ajuns constructia unui proiect nou (in cazul pre-inchirierilor) bonusurile oferite de proprietar imbunatatesc nivelul chiriei contractuale. Aceste bonusuri constau in luni de chirie gratuita sau contributie din partea proprietarului la viitoarele lucrari de partitionare a spatiului inchiriat.

Pentru 2013 DTZ estimeaza un volum al inchirierilor apropiat de cel inregistrat in 2012, de maximum 170.000 - 180.000 mp, cu mentinerea unei ponderi semnificative din volumul total al spatiilor inchiriate a contractelor de pre-inchiriere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional