Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Peste 50 de apartamente vândute în complexul Domenii Park

A.G. Piaţa Imobiliară /

Ansamblul rezidenţial Domenii Park din Capitală, o investiţie de 16 milioane de euro, realizată de Cyrom Investments, a vândut peste 50 din cele 63 de apartamente din complex, potrivit unui anunţ al companiei.

"În ritmul actual al cererilor, estimăm că vom epuiza apartamentele în următoarele şase luni", a declarat Ana-Maria Nemţanu, directorul de marketing şi vânzări al proiectului, citată de Mediafax.

Potrivit doamnei Nemţanu, clienţii sunt interesaţi de apartamentele cu suprafeţe mari şi au în principal bugete disponibile din surse personale, nu se finanţează de la bancă şi vin însoţiţi, în multe cazuri, de consultanţi imobiliari.

Reprezentantul proiectului susţine că toate apartamentele de patru camere au fost vândute, în prezent fiind disponibile ultimele trei unităţi de trei camere, care beneficiază de vedere deschisă către parc, dar şi două studiouri şi un apartament de două camere. Preţurile apartamentelor disponibile variază între 89.000 de euro fără TVA, pentru studio, şi 275.000 de euro fără TVA, pentru apartamentele de trei camere. Apartamentul de două camere are un preţ de vânzare de 98.000 de euro.

Domenii Park este construit pe o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi, alcătuit din două tronsoane unite la nivelul subsolului şi al parterului, fiecare având şase niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 de boxe şi spaţiile tehnice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional