Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PIAŢA AŞTEAPTĂ A DOUA "PRIMA CASĂ"Anul 2010 a început fără mişcări importante pe piaţa apartamentelor din Capitală

L.D. Piaţa Imobiliară /

Luna ianuarie a acestui an a fost o lună de stagnare atât pe piaţa rezidenţială BREI-Nou cât şi pe BREI-Vechi care nu au înregistrat schimbări faţă de luna decembrie. Piaţa aşteaptă să simtă cum va decurge anul în curs şi încă nu sunt suficiente indicii pentru a se forma o părere, se arată într-un comunicat al companiei Colliers International remis redacţiei.

A doua etapă a programului "Prima Casă" este factorul care va avea, probabil, influenţa cea mai mare asupra evoluţiei preţurilor apartamentelor. Conform Colliers International ne putem aştepta la o scădere uşoară în următoarele luni, până la anunţarea demarării sau amânării celei de-a doua etape a Primei Case. Pe măsură ce lunile vor trece şi nu va exista o poziţie oficială fermă referitoare la acest program, scăderile se vor accentua de la lună la lună.

Pe de altă parte, un anunţ clar referitor la Prima Casă 2010 va stabiliza piaţa, generând posibilitatea de a vedea chiar creşteri pentru apartamentele ce se încadrează în plafonul maxim acordat.

Colliers International este un parteneriat global între companii care furnizeză consultanţă imobiliară, având 294 de birouri în 61 de ţări.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional