Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Piatra de temelie a noii piete Progresul este turnata astazi

I.D. Investiţii /

Piatra de temelie a noii piete Progresul este turnata astazi

Lucrarile de constructie a noului complex agro-alimentar Progresul din Sectorul 4 al Capitalei, demareaza astazi, in urma finalizarii lucrarilor de demolare a vechii piete, informeaza un comunicat remis redactiei.

Valoarea de investitie este de 24,76 milioane lei fara TVA, suma necesara realizarii obiectivului negrevand Bugetul Local al Sectorului 4, ci, provenind dintr-un imprumut care va fi rambursat din incasarile proprii ale Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4.

in suprafata de aproximativ 11.000 mp, acesta va avea un regim de inaltime de P+1+Parcare Supraterana. Astfel, pe acoperisul cladirii vor fi amenajate 250 de locuri de parcare, care, pe timpul zilei vor deservi piata, iar, pe timpul noptii, vor functiona ca parcaje de resedinta pentru cetatenii - rezidenti ai zonei.

La parterul noului complex va fi amenajat un spatiu destinat comercializarii legumelor si fructelor, in special de catre producatori, in care vor fi amplasate 500 de tarabe. Prin compartimentare, tot la parter vor fi amenajate spatii comerciale alimentare, o hala de carne, o hala de branzeturi, o hala de peste, cat si grupuri sanitare.

Etajul cladirii va gazdui 100 de spatii destinate comercializarii produselor nealimentare, precum imbracaminte, incaltaminte, obiecte de uz casnic si birouri in care isi vor desfasura activitatea reprezentantii Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4.

De asemenea, tot la etaj va fi amenajata o zona de relaxare, in care vor functiona restaurante tip fast food si o cafenea.

Lucrarile de construire vor fi finalizate in luna iunie 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional