Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Pipera, zona marilor corporatii

I.D. Piaţa Imobiliară /

Swan Office Park

Swan Office Park

Aproximativ 70% dintre spatiile de birouri din Pipera sunt inchiriate marilor corporatii, potrivit unei analize recente realizata de Global City Business Park, detinut de fondul de investitii Global Finance.

Pipera este o zona aleasa, in general, de catre corporatiile mari si mijlocii din punct de vedere al numarului de angajati. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, specificului zonei, recunoscuta pentru dezvoltarea de concepte de birouri foarte spatioase. Cu toate acestea, si companiile mai mici isi pot gasi o solutie de birou foarte eficienta in aceasta zona si se indreapta tot mai mult catre acestea.

Pe langa spatiile ocupate de companiile mari (de peste 200 de angajati), 25% dintre birourile din zona de Nord a Capitalei sunt inchiriate de companiile medii (100-200 de angajati) si 5% de catre cele mici (sub 100 de angajati).

Desi aceste procente nu au suferit modificari semnificative in ultimii ani, companiile medii si mici se arata tot mai interesate de spatiile de birouri de clasa A datorita disponibilitatii mai mari a acestora, a chiriilor mai scazute si a beneficiilor de a avea un birou intr-un spatiu de dezvoltare corespunzator. De asemenea, printre avantajele proiectelor mari de birouri se numara si posibilitatea de compartimentare a spatiului in functie de nevoile fiecarei companii in parte si accesul la serviciile disponibile in cadrul cladirii. Astfel, angajatii pot beneficia de sucursalele bancare, farmaciile, magazinele si restaurantele aflate in cadrul complexurilor de birouri sau in imediata lor vecinatate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional