Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PLANIFICAT SĂ FIE INAUGURAT ÎN 2024Efteling Grand Hotel, primul hotel din parcul tematic european Efteling

Internaţional /

Efteling Grand Hotel, primul hotel din parcul tematic european Efteling
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Efteling este cel mai mare şi mai popular parc tematic din Olanda, fiind totodată unul dintre cele mai vechi parcuri tematice din lume

    Parcul tematic european Efteling îşi va construi prima unitate de cazare "la faţa locului", care este programată să fie inaugurată în primăvara anului 2024, conform anunţului făcut de operatorul acestuia.

    Aflat la 30 de minute de aeroportul Eindhoven, Efteling este cel mai mare şi mai popular parc tematic din Olanda, fiind totodată unul dintre cele mai vechi parcuri tematice din lume. Efteling are o suprafaţă de două ori mai mare decât parcul Disneyland şi s-a deschis cu trei ani înaintea acestuia.

    Hotelul, a cărui construcţie va începe după vara aceasta, va fi denumit Efteling Grand Hotel, va avea şapte etaje, o faţadă foarte mare şi o arcadă înaltă, oferindu-le oaspeţilor un sentiment de grandoare. Unitatea de cazare, care va fi cea mai mare din lumea Efteling, va avea 143 de camere şi aproximativ 700 de paturi, precum şi un centru spa şi o piscină. Oaspeţii vor avea la dispoziţie două restaurante, dintre care unul cu vedere la spectacolul de apă Aquanura din parc, care foloseşte 200 de fântâni şi 900 de lumini pentru a da viaţă basmelor.

    Noul hotel se va afla în spatele intrării principale a parcului.

    Sander de Brujin, proiectantul-şef al Efteling Grand Hotel, a declarat: "Acest nou element va fi punctul central în lumea Efteling, inspirată de istoria parcului şi a porturilor scandinave. În ceea ce priveşte designul, acest hotel se potriveşte cu alte clădiri tematice de la Efteling, dar forma şi funcţionalitatea lui îi conferă un caracter propriu. Natura, verdeaţa şi apa sunt factorii de legătură. Oaspeţii hotelului, precum şi vizitatorii parcului tematic vor putea descoperi acest nou loc de dimineaţa devreme până noaptea târziu".

    În prezent, parcul tematic nu dispune de cazare "la faţa locului", dar vizitatorii pot sta la hoteluri sau alte unităţi de cazare din apropiere.

    La Efteling sunt caruseluri, diverse atracţii, spectacole şi filme, parcul fiind potrivit pentru familiile cu copii de toate vârstele.

    În 2022, Efteling îşi sărbătoreşte cea de-a 70-a aniversare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional