Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Platforma de anunturi pentru proprietati comerciale

A.D. Piaţa Imobiliară /

Platforma de anunturi pentru proprietati comerciale

Intreprinderile mici si mijlocii nu dispun in prezent de un acces facil la oferta de proprietati comerciale. In replica, Imobiliare.ro a lansat portalul SpatiiComerciale.ro, proiect online destinat exclusiv segmentului comercial.

Noua platforma va reuni anunturi in materie de spatii de birouri, retail, hale logistice si industriale, terenuri, dar si de alte proprietati cu potential investitional.

Potentialii chiriasi mici si mijlocii pot reprezenta o piata buna pentru spatiile stradale sau cladirile de birouri clasa B sau C.

"Prin noua platforma, Imobiliare.ro vrea sa faciliteze comunicarea, uneori obstructionata din cauza gradului ridicat de fragmentare, dintre acel segment al cererii reprezentata de IMM-uri si firme antreprenoriale si oferta existenta pe piata locala a proprietatilor comerciale", subliniaza Adrian Erimescu, directorul general Imobiliare.ro.

In momentul lansarii, pe platofrma erau inregistrate aproximativ 9.500 de proprietati din aproape 440 de localitati din toata tara. O treime din oferta este concentrata in Bucuresti.

Dezvoltatorii proiectului si-au propus sa atraga venituri cumulate de un milion de euro si peste 30.000 de anunturi pana la finalul lui 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional