Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ploiesti Shopping City a obtinut finantarea necesara finalizarii

A.D. Investiţii /

Ploiesti Shopping City a obtinut finantarea necesara finalizarii

Carrefour Property Romania, divizia imobiliara a retailerului francez si fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cei doi parteneri in dezvoltarea centrului comercial Ploiesti Shopping City, au obtinut finantarea bancara necesara finalizarii lucrarilor de constructie.

"In decembrie 2011 cand am inceput lucrarile de constructie pentru Ploiesti Shopping City, Carrefour Property Romania si NEPI, si-au luat angajamentul de a crea cel mai important si atractiv centru comercial din regiune. Obtinerea finantarii proiectului este o confirmare a calitatii Ploiesti Shopping City si un pas important in vederea deschiderii lui catre public in noiembrie 2012." a declarat Anca Damour, director Carrefour Property Romania.

Investitia totala in proiect este de 65 milioane de euro, din care 60% este asigurata prin finantare directa de catre cei doi parteneri, iar 40% printr-un credit semnat cu BRD - Groupe Societe Generale.

Noul centru comercial din Ploiesti va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp, incluzand un hipermarket Carrefour, peste 100 de magazine si un cinematograf cu 12 sali de proiectie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional