Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PNDI: Incep lucrarile la drumuri in 7 judete

A.D. Investiţii /

Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI)incepe sa se concretizeze. Astfel, au inceput lucrarile de proiectare pentru realizarea proiectelor tehnice si a detaliilor de executie pentru aproximativ 216 km de drumuri judetene si aproape 1.500 km de drumuri de interes local din 7 judete, au precizat reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Lucrarile vizeaza drumuri din judetele Arad, Bihor, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Buzau si Vrancea, pentru care s-au semnat deja contractele de lucrari. Valoarea totala a contractelor (proiectare si executie) pentru cele 7 judete este de 2,25 miliarde lei, inclusiv TVA. Pentru realizarea lucrărilor în celelalte judete, procedurile de achizitie publica se afla in diferite stadii de procedura, au mai precizat aceleasi surse.

Lucrarile in judetele Arad, Bihor si Ilfov au fost atribuite asocierii "Romstrade" - "Primacons" - "Geocadex". In Prahova si Giurgiu au fost castigate de "Romstrade" - "Priamcons". Castigatorul licitatie pentru judetele Buzau si Vrancea este asocierea "Vega 93" - "Arcada Company" - "Primacons Group" - "Aquaform".

PNDI se va derula in perioada 2011-2013. Lucrarile se finanteaza in prima etapa din banii constructorilor, urmand ca din 2013, statul sa deconteze esalonat lucrarile prestate pana in anul 2020.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional