Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ponta si-a asumat constructia a doua pasarele peste centura Capitalei

I.D. Investiţii /

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va demara constructia a doua pasarele peste soseaua ocolitoare a Capitalei pentru a solutiona problemele legate de blocarea traficului.

Pasajele vor fi amplasate in comuna Domnesti si la intersectia soselei de centura a Bucurestiului cu soseaua Cernica.

Deocamdata nu au fost alocate fonduri pentru implementarea proiectelor dar Ponta si-a asumat public responsabilitarea de a asigura finantarea investitiilor.

"Pentru cele doua pasarele, eu o sa gasesc bani. Nu sunt lucrari de sute de milioane. inteleg, dintr-o prima evaluare, ca pentru o pasarela la Domnesti ar fi vorba de sapte milioane de euro, ii gasim undeva pentru ca problema este grava.: blocajul pe centura.", a declarat premierul.

Cele doua pasarele ar trebui sa fie gata pana in 2014 daca nu se vor intampina probleme legate de contestatii.

Potrivit premierului solutia pe termen lung pentru problemele de trafic de pe centura este constructia Centurii Sud. Documentatia pentru construirea acestui obiectiv urmeaza sa fie semnata in noiembrie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional