Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Preţul mediu al unui apartament vechi de două camere a scăzut cu o treime

A.T. Piaţa Imobiliară /

Preţurile solicitate pentru vânzarea apartamentelor vechi din Capitală au scăzut, în ultimul an, în medie, cu cel puţin 30 de procente. Pentru o garsonieră se solicita, în septembrie 2008, preţul cerut acum pentru un apartament de două camere. În prezent, preţul de strigare pentru o garsonieră este de 46.800 de euro, cu 35% mai mic faţă de perioada anului trecut, arată un studiu realizat de anunturiparticulari.ro. Un apartament de două camere era scos la vânzare, în urmă cu un an, cu un preţ mediu ce depăşea 100.000 de euro, devansând chiar şi preţul actual pentru un apartament de trei camere. La momentul actual preţul mediu solicitat pentru două camere este de 69.400, cu 32% mai mic decât în luna septembrie a anului trecut.

Pentru apartamentele de trei camere, proprietarii au cerut, în medie, în luna septembrie 2009, un preţ de 93.300 de euro, cu 37% mai mic decât acum un an, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

În medie, preţul unui apartament de patru camere a avut, în luna septembrie, o valoare cu 31% mai mică decât cea din aceeaşi perioadă a anului trecut. Preţul mediu solicitat iniţial de proprietarii acestora a fost, luna trecută, de 130.000 de euro, chiar mai puţin decât se solicita acum un an pentru trei camere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional