Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Preturile locuintelor au scazut in Romania

I.D. Piaţa Imobiliară /

Preturile locuintelor din Romania au scazut cu 1% in trimestrul II 2013 fata de acelasi interval al anului precedent, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Comparand trimestrul II al acestui an cu trimestrul precedent scaderea preturilor a fost de 0,8%.

Preturile locuintelor au scazut cu 1,3% in Uniunea Europeana si cu 2,2% in Zona Euro in al doilea trimestru al acestui an fata de acelasi interval al anului precedent.

Comparativ cu primul trimestru din 2013 in al doilea trimestru din 2013 preturile locuintelor au crescut cu 0,4% in Uniunea Europeana si cu 0,3% in Zona Euro.

Cele mai mari scaderi ale preturilor locuintelor au fost inregistrate in Croatia (-19,7%), Spania (-10,6%) si Olanda (-7,5%) in trimestrul II 2013 fata de trimestrul II 2012. In schimb pentru aceleasi intervale s-au inregistrat cresteri in Letonia (8,8%), Estonia (8,1%) si Luxembourg (5,1%).

Comparand trimestrul II 2013 cu cel precedent s-au inregistrat scaderi de preturi in Croatia (6,5%), Olanda (2%) si Ungaria (0,9%), in schimb au fost inregistrate cresteri in Letonia (5,1%), Estonia (3,7%) si Danemarca (3,1%).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional