Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primă de 300 de euro/lună, timp de trei ani - ofertă imobiliară la TNI 2009

C.P. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Ocif Group va lansa, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI), deschis la Palatul Parlamentului în perioada 7-10 mai 2009, o nouă ofertă de atragere a clienţilor pentru proiectul rezidenţial Vivando Unirii. Potrivit Directorului de Marketing al companiei dezvoltatoare, Cristina Dănilă, proprietarul care va contracta un apartament în noul amplasament va primi drept cadou o primă lunară de 300 de euro, timp de trei ani. Primele apartamente Vivando Unirii vor fi livrate clienţilor în toamna acestui an, cele mai vândute fiind locaţiile cu 2 şi 3 camere, la un preţ mediu de 2.100 - 2.200 euro, plus TVA. Din totalul de 110 apartamente proiectate, mai mult de o treime sunt deja vândute, se notează într-un comunicat de presă al Ocif Group. Vivando Unirii este un proiect rezidenţial localizat pe strada 11 Iunie, la două minute de parcul Carol şi la câteva minute distanţă de Piaţa Unirii. Clădirea, cu o arhitectură elegantă, are un regim mic de înălţime (S+P+3E+4R+M), cu şase intrări. Proiectul cuprinde apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere, şi beneficiază de facilităţi, precum sală de fitness, cameră de joacă pentru copii, parcare subterană şi acces controlat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional